Nieuwsoverzicht

Certificaat

02.04.2021

Onze praktijk is beoordeeld met een 9.1 door onze patiënten. Hartelijk dank daarvoor!

Klik hier voor het beoordelingscertificaat van Qualiview.

Nieuwe vacature

28.12.2020

Gezocht enthousiaste manueeltherapeut.

Wegens het vertrek van een collega, zijn wij op zoek naar een nieuwe collega manueeltherapeut m/v. Het gaat om een parttime/fulltime dienstverband per 1 april 2021.  Wij zijn een moderne eerstelijns praktijk met diverse specialisaties en hoog kennisniveau. Onze praktijk is gevestigd op meerdere locaties in Gemert, Bakel en Helmond. Je gaat samenwerken met een enthousiast team bestaande uit 14 fysiotherapeuten, 1 oefentherapeut en 3 assistentes. Bij een wederzijdse klik kun je voor onbepaalde tijd blijven.
Lees meer…

Nieuwe collega erbij!  Wout van Paassen

12.11.2020

Vanaf 1 november is Wout van Paassen ons team komen versterken. Wout heeft in het verleden al waargenomen binnen onze praktijk, dus we vinden het fijn dat hij weer terug is. Wout heeft zijn opleiding tot fysiotherapie op Hogeschool Zuyd te Heerlen gedaan. Vervolgens is hij afgestudeerd als bewegingswetenschapper op de universiteit van Maastricht. Tijdens zijn werk als fysiotherapeut in een praktijk in st. Anthonis is Wout doorgegaan met studeren en heeft in juli van dit jaar zijn master of science behaald als manueeltherapeut bij de musculoskeletale revalidatie bij de HAN in Nijmegen. Wij denken in Wout een zeer geschikte aanvulling van ons team gevonden te hebben en wensen hem veel succes binnen onze organisatie.

DSCN5598

Fysiofitness weer opgestart!

03.07.2020

Vanaf woensdag 1 juli zijn we weer gestart met de fitnessgroepen. Om dit veilig en verantwoord te kunnen doen zijn er de nodige maatregelen getroffen en afspraken gemaakt.
Lees meer…

Afscheid Jeanet Simons

03.05.2020

Op woensdag 29 april was helaas de laatste werkdag voor onze assistente Jeanet Simons . Zij gaat elders een nieuwe  uitdaging aan en is anderhalf jaar werkzaam geweest in onze praktijk het Gasthuis in Gemert.  Wij wensen haar heel veel succes op haar nieuwe werkplek.

Fysiotherapie bij herstel na covid -19

23.04.2020

Onze longfysiotherapeuten Wendy van den Ham en Susan Tabor hebben zich bijgeschoold en zijn nu gecertificeerd “corona therapeut”. Met deze specialisatie hebben zij de kennis in huis om mensen te kunnen begeleiden die herstellende zijn van COVID-19.
Lees meer…

Jan Jansen neemt afscheid

01.04.2020

Na bijna 40 jaar zijn hele ziel en zaligheid in onze praktijk VitaForum gestoken te hebben is Jan Jansen per 1 april 2020 gestopt als maatschapslid, collega en behandelend fysio-manueel therapeut. Jan heeft in al die jaren er flink aan bijgedragen dat onze praktijk daar staat waar hij nu staat. Een praktijk om trots op te zijn.
Lees meer…

Video’s om het actief zijn thuis te ondersteunen

01.04.2020

In deze bijzondere periode spreken wij de hoop uit dat u en uw  naasten nog gezond zijn. We realiseren ons dat dit voor een ieder een  moeilijke periode kan zijn. Als praktijk voor fysiotherapie VitaForum streven wij na dat mensen op een goede en verantwoorde manier kunnen bewegen en blijven bewegen.
Lees meer…

VACATURE

03.03.2020

Gezocht enthousiaste fysiotherapeut.

Wegens het vertrek van een collega, zijn wij op zoek naar een algemeen fysiotherapeut m/v, die op korte termijn kan starten.  Het idee is dat je minimaal 20 tot 24 uur per week aan de slag gaat. Dit kunnen we uitbreiden naar een fulltime werkweek.
Lees meer…

Tim Koolen Oefen/Mensendieck therapeut

01.01.2020

Vanaf januari 2020 is Tim Koolen binnen onze praktijk werkzaam als Oefen/ Mensendieck therapeut. Lopen, gaan zitten, bukken, tillen.. We bewegen de hele dag en meestal onbewust. Iedereen heeft zo zijn eigen houding en manieren.
Lees meer…

Aanpassing tarieven Fysiofitness

01.01.2020

Vanaf 1 januari 2020 zijn de tarieven voor fysiofitness aangepast. Verantwoord fitnessen/trainen onder begeleiding van een deskundige fysiotherapeut.
Lees meer…