Nieuwsoverzicht

Roseriet Louwers met pensioen

14.10.2022

Vandaag, na 44 jaar als (kinder-)fysiotherapeute werkzaam geweest te zijn, heeft onze Roseriet haar laatste werkdag gehad. Wij als VitaForum zijn haar zeer dankbaar voor wat ze voor zowel de patiënten als de collega’s betekend heeft. Ga lekker genieten van je welverdiende pensioen.

Onze nieuwe collega Jane Brugghe

22.10.2021

M.i.v. 1 oktober is Jane ons team komen versterken. Zij is een zeer ervaren fysio-manueeltherapeute met als extra aandachtsgebieden schouder en hoofdpijn.

We heten haar van harte welkom en wensen haar veel succes binnen onze praktijk.

Even voorstellen, onze nieuwe collega

9.09.2021

Mijn naam is Matthijs Deelen, ik ben 24 jaar oud en woon in Helmond. Ik ben onlangs afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Fontys in Eindhoven.

Mijn affiniteit met sport en bewegen is van jongs af aan al aanwezig geweest. Dit is de basis geweest om in 2013 te starten aan het CIOS in Venlo/ Sittard. In deze 4 jaar heb ik mij mogen ontwikkelen tot een allround sportcoördinator met een specialisatie in fitness, personal training, lifestyle coaching en voedingsleer.
Vervolgens ben ik gestart aan de opleiding fysiotherapie, omdat ik in dit vak mijn kennis, vaardigheden en interesses volledig kan toepassen, met als doel om anderen te helpen! In de afstudeerfase van deze opleiding heb ik een zeer leuke en leerzame stage mogen lopen bij VitaForum fysiotherapie in Bakel. Na het behalen van mijn bachelor heb ik de kans gekregen om hier te starten als fysiotherapeut.
Na 6 jaar als personal trainer en lifestyle coach gewerkt te hebben, is het tijd voor de volgende stap. Daarom heb ik deze kans met beide handen aangegrepen!
Ik kijk er naar uit om jullie te leren kennen, wie weet tot snel!

Jos van Erp met pensioen

26.08.2021

“Houdoe en bedankt”

Na 39 jaar als fysiotherapeut en praktijkhouder actief te zijn geweest, heeft onze Jos besloten dat het genoeg is geweest. Hij gaat lekker genieten van zijn welverdiende vrije tijd. Wij wensen hem en zijn gezin veel succes en een goede gezondheid voor de toekomst.

Afscheid van Joeri van Oeffel

31.05.2021

Na 15 jaar vol enthousiasme en toewijding voor onze praktijk gewerkt te hebben, gaat Joeri vanaf 1 juni, samen met Marjolein, hun eigen praktijk voor vestibulaire fysiotherapie beginnen. Wij wensen ze veel succes.

Certificaat

02.04.2021

Onze praktijk is beoordeeld met een 9.1 door onze patiënten. Hartelijk dank daarvoor!

Klik hier voor het beoordelingscertificaat van Qualiview.

Nieuwe collega erbij!  Wout van Paassen

12.11.2020

Vanaf 1 november is Wout van Paassen ons team komen versterken. Wout heeft in het verleden al waargenomen binnen onze praktijk, dus we vinden het fijn dat hij weer terug is. Wout heeft zijn opleiding tot fysiotherapie op Hogeschool Zuyd te Heerlen gedaan. Vervolgens is hij afgestudeerd als bewegingswetenschapper op de universiteit van Maastricht. Tijdens zijn werk als fysiotherapeut in een praktijk in st. Anthonis is Wout doorgegaan met studeren en heeft in juli van dit jaar zijn master of science behaald als manueeltherapeut bij de musculoskeletale revalidatie bij de HAN in Nijmegen. Wij denken in Wout een zeer geschikte aanvulling van ons team gevonden te hebben en wensen hem veel succes binnen onze organisatie.

DSCN5598

Fysiofitness weer opgestart!

03.07.2020

Vanaf woensdag 1 juli zijn we weer gestart met de fitnessgroepen. Om dit veilig en verantwoord te kunnen doen zijn er de nodige maatregelen getroffen en afspraken gemaakt.
Lees meer…

Afscheid Jeanet Simons

03.05.2020

Op woensdag 29 april was helaas de laatste werkdag voor onze assistente Jeanet Simons . Zij gaat elders een nieuwe  uitdaging aan en is anderhalf jaar werkzaam geweest in onze praktijk het Gasthuis in Gemert.  Wij wensen haar heel veel succes op haar nieuwe werkplek.

Fysiotherapie bij herstel na covid -19

23.04.2020

Onze longfysiotherapeuten Wendy van den Ham en Susan Tabor hebben zich bijgeschoold en zijn nu gecertificeerd “corona therapeut”. Met deze specialisatie hebben zij de kennis in huis om mensen te kunnen begeleiden die herstellende zijn van COVID-19.
Lees meer…

Jan Jansen neemt afscheid

01.04.2020

Na bijna 40 jaar zijn hele ziel en zaligheid in onze praktijk VitaForum gestoken te hebben is Jan Jansen per 1 april 2020 gestopt als maatschapslid, collega en behandelend fysio-manueel therapeut. Jan heeft in al die jaren er flink aan bijgedragen dat onze praktijk daar staat waar hij nu staat. Een praktijk om trots op te zijn.
Lees meer…

Video’s om het actief zijn thuis te ondersteunen

01.04.2020

In deze bijzondere periode spreken wij de hoop uit dat u en uw  naasten nog gezond zijn. We realiseren ons dat dit voor een ieder een  moeilijke periode kan zijn. Als praktijk voor fysiotherapie VitaForum streven wij na dat mensen op een goede en verantwoorde manier kunnen bewegen en blijven bewegen.
Lees meer…

Tim Koolen Oefen/Mensendieck therapeut

01.01.2020

Vanaf januari 2020 is Tim Koolen binnen onze praktijk werkzaam als Oefen/ Mensendieck therapeut. Lopen, gaan zitten, bukken, tillen.. We bewegen de hele dag en meestal onbewust. Iedereen heeft zo zijn eigen houding en manieren.
Lees meer…

Aanpassing tarieven Fysiofitness

01.01.2020

Vanaf 1 januari 2020 zijn de tarieven voor fysiofitness aangepast. Verantwoord fitnessen/trainen onder begeleiding van een deskundige fysiotherapeut.
Lees meer…