Verantwoord opschalen fysiotherapeutische zorg

 

Fysiotherapie VitaForum is gestart met het opschalen van fysiotherapeutische zorg. Tot heden hebben we noodzakelijke en acute zorg geleverd. Langzaamaan komen daar bestaande en nieuwe cliënten bij, maar met het oog op de veiligheid zullen we dit gecontroleerd ophogen.

 

U mag uiteraard van ons verwachten dat we de noodzakelijke maatregelen hebben getroffen om op een veilige manier te kunnen behandelen. We volgen de adviezen van het RIVM en onze beroepsvereniging, het KNGF. Omdat wij ons aan de maatregelen houden is het veilig om naar onze praktijk te komen. Echter zullen we u vooraf (telefonisch) een aantal vragen stellen (triage) om een ieders veiligheid te garanderen.

Wanneer u om gezondheidsredenen niet in staat bent om naar de praktijk te komen kunnen we helpen op afstand.

 

Om veilig te kunnen werken in de praktijk hebben we een reglement gemaakt wat u per mail toegestuurd krijgt. Graag vragen we u de regels in acht te nemen.

 

Maatregelen:

Omdat handhygiëne bij deze virusuitbraak belangrijk is,  vragen we u uw handen te desinfecteren met alcohol die bij de ingang van de praktijk staat. We verzoeken u daarna uw gezicht en mobiele telefoon niet meer aan te raken.

In de wachtruimte proberen we met elkaar zo goed mogelijk de 1,5 meter afstand te bewaren. Ook bij contact met een baliemedewerker bewaren we deze afstand.

 

Nog wat extra aanwijzingen:

  • Kom alleen naar uw afspraak.
  • Kom niet te vroeg, dus liefst vlak voor de afspraaktijd bij ons binnen.
  • Verlaat na uw behandeling zo spoedig mogelijk de praktijk.
  • Neem een grote badhanddoek mee.
  • Volg de aanwijzingen van het personeel op.

 

Het is mogelijk dat uw fysiotherapeut gebruik maakt van persoonlijke beschermingsmiddelen, zoals een mondkapje en handschoenen. Als u hierover vragen heeft, dan geeft uw fysiotherapeut daar graag antwoord op.

 

Bij vragen neem a.u.b. contact met ons op.

 

Team VitaForum