Beste collega,

VitaForum Fysiotherapie is op zoek naar een nieuwe collega geriatriefysiotherapeut óf iemand die hier affiniteit mee heeft. 

Over onze praktijk

Wij zijn een regiopraktijk met 4 locaties in Bakel, Gemert en Helmond. Wij hebben een gezellig team met 15 fysiotherapeuten, 3 praktijkondersteuners en vele specialisaties zoals manuele therapie, sportfysiotherapie, psychosomatiek, NAH, kinderfysiotherapie, oedeemfysiotherapie en nog vele andere. In ons team ontbreekt echter nog een geriatriefysiotherapeut en daarom zijn we op zoek naar jou. 

Wat wij belangrijk vinden

Als regiopraktijk streven wij ernaar om de juiste specialistische zorg dicht bij huis te bieden. Als praktijk zijn we flexibel en ondersteunen elkaar bij uitval, vakantie of ziekte. Daarnaast is de praktijk zo georganiseerd dat je met regelmaat contact hebt met alle collega’s om zo optimaal samen te werken en van elkaar te leren. De verschillende vestigingen zorgen voor de nodige afwisseling en dynamiek en ondersteunen het doel om de juiste zorg dicht bij huis te kunnen bieden. 

Wat bieden wij verder als praktijk

  • Een werkplek waar zelfontplooiing centraal staat. Wij geloven dat de beste zorgkwaliteit geleverd kan worden als mensen kunnen doen wat ze leuk vinden.
  • Uitgebreide oefenmogelijkheden in onze grote oefenzalen in Bakel en Gemert.
  • Werklocaties met een multidisciplinair karakter. Zo delen wij ruimtes met huisartsen, podotherapeuten, ergotherapeuten, logopedisten, apothekers en diëtisten.
  • Wij zijn zelf heel blij en trots op ons gezellige en hardwerkende team. Onze collega’s staan altijd voor elkaar klaar en dus ook voor jou.
  • Marktconform salaris.
  • Veel mogelijkheden tot scholing en cursussen.
  • Werkzame uren in overleg (8 – 40 uur)

Je toekomstige rol

Met jouw expertise kunnen we in ons werkgebied de allround zorgervaring bieden die voor ons belangrijk is. Jij kunt voor ons team en onze fijne klantenkring hét verschil maken. Dit doe je samen met onze hulp en ons netwerk. Samen maken we een start met wat uiteindelijk een structurele oplossing is voor deze zorgvraag. Jij bent het begin van wat uiteindelijk een team van specialisten zal zijn welke onze regio van geriatriefysiotherapie kan voorzien.

Wie zoeken wij?

  • Een afgestudeerde geriatriefysiotherapeut. Eventueel in opleiding óf een fysiotherapeut die hier affiniteit mee heeft en voornemens is om een van deze opleidingen te gaan volgen (wij vergoeden de opleidingskosten).
  • Iemand die zichzelf in de bovenstaand beschreven praktijkvisie en werksfeer vindt passen en met zijn/haar persoonlijkheid een goede toevoeging voor onze praktijk en  collega’s is.

Heb je interesse om bij ons te komen werken of zou je graag meer informatie ontvangen over deze vacature? Neem dan contact op met wout@vitaforum.nl of stuur direct je CV en motivatiebrief door. 

Vragen mogen ook telefonisch gesteld worden: 0492-341886.

Kijk ook eens op onze website: www.vitaforum.nl