Beste collega,

 

In verband met drukte is VitaForum Fysiotherapie op zoek naar een nieuwe collega fysiotherapeut voor 8 tot 32 uur per week (uren in overleg).

 

Over onze praktijk

Wij zijn een regiopraktijk met 4 locaties in Bakel, Gemert en Helmond. Wij hebben een gezellig team met 15 fysiotherapeuten, 3 praktijkondersteuners en vele specialisaties zoals manuele therapie, sportfysiotherapie, psychosomatiek, NAH, kinderfysiotherapie oedeemfysiotherapie en nog vele andere. 

 

Wat wij belangrijk vinden

Als regiopraktijk streven wij ernaar om de juiste specialistische zorg dicht bij huis te bieden. Als praktijk zijn we flexibel en ondersteunen elkaar bij uitval, vakantie of ziekte. Daarnaast is de praktijk zo georganiseerd dat je met regelmaat contact hebt met alle collega’s om zo optimaal samen te werken en van elkaar te leren. De verschillende vestigingen zorgen voor de nodige afwisseling en dynamiek en ondersteunen het doel om de juiste zorg dicht bij huis te kunnen bieden. 

 

Wat bieden wij verder als praktijk

  • Een werkplek waar zelfontplooiing centraal staat. Wij geloven dat de beste zorgkwaliteit geleverd kan worden als mensen kunnen doen wat ze leuk vinden.
  • Uitgebreide oefenmogelijkheden in onze grote oefenzalen in Bakel en Gemert.
  • Werklocaties met een multidisciplinair karakter. Zo delen wij ruimtes met huisartsen, podotherapeuten, ergotherapeuten, logopedisten, apothekers en diëtisten.
  • Wij zijn zelf heel blij en trots op ons gezellige en hardwerkende team. Onze collega’s staan altijd voor elkaar klaar en dus ook voor jou.
  • Marktconform salaris.
  • Veel mogelijkheden tot scholing en cursussen.

 

Wie zoeken wij?

  • Een algemeen of gespecialiseerd fysiotherapeut die allround inzetbaar is.
  • Beschikbaar om één keer per week in de avonduren te werken. 
  • Iemand die zichzelf in de bovenstaand beschreven praktijkvisie en werksfeer vindt passen en met zijn/haar persoonlijkheid een goede toevoeging voor onze praktijk en  collega’s is.

 

Heb je interesse om bij ons te komen werken of zou je graag meer informatie ontvangen over deze vacature? Neem dan contact op met wout@vitaforum.nl of stuur direct je CV en motivatiebrief door. 

Vragen mogen ook telefonisch gesteld worden: 0492-341886.

Kijk ook eens op onze website: www.vitaforum.nl