AANPASSINGEN N.A.V. NIEUWE ONTWIKKELINGEN CORONAVIRUS

N.a.v. de laatste richtlijnen van het RIVM en de KNGF hebben wij doen besluiten de COPD, NAH, Parkinson, oncologie, fitness- en fitkids groepen te laten vervallen, dit in ieder geval tot 20 mei 2020.

1. Wij verlenen alleen de noodzakelijke medische fysiotherapeutische zorg die in onze ogen nodig is. Nieuwe patiënten die deze zorg nodig hebben worden uiteraard door ons ingepland. Alleen op verwijzing van huisarts en/of specialisten.

2. Patiënten die reeds onder behandeling zijn worden allemaal afgebeld. Wel zorgen we voor contactmomenten met de patiënten op afstand. We maken gebruik van beeldbellen, email en telefoon. Patiënten die we toch fysiek moeten doorbehandelen, waarbij anders mogelijk medisch slechtere onomkeerbare situaties gaan ontstaan, worden wel op de praktijk of aan huis behandeld.

3. Onze praktijken zijn wel tijdens werkdagen telefonisch bereikbaar en dagelijks is er een fysiotherapeut aanwezig om de noodzakelijke zorg te kunnen verlenen.

M.i.v. 17 maart behandelen wij onze patiënten die op onze locatie ‘t Gasthuis worden behandeld, op locatie het Frans Brugske in Gemert.

Heeft u vragen of zijn er nog onduidelijkheden,  wij zijn tijdens werkdagen bereikbaar via 0492-341886 of info@vitaforum.nl

Deze maatregelen geldt vooralsnog tot woensdag 20 mei 2020.